Kultúra

Se kemény drogok, se szuperhősfilmek – tanácsolta Leonardo DiCaprio Timothée Chalamet-nek

ROBYN BECK / AFP
ROBYN BECK / AFP

Rövid, ám lényegre törő karriertippet kapott Timothée Chalamet Leonardo DiCapriótól, aki szerint két dologgal kell nagyon vigyáznia annak a színésznek, aki sikeres pályafutást akar. A 26 éves sztár a Voguenak adott interjút, amelyben DiCaprióról is kérdezték, akivel Adam McKay Ne nézz fel! című filmjében játszottak együtt 2021-ben, és akivel egész hasonló karrierutat jártak be.

Se kemény drogok, se szuperhősfilm – volt a 2016-ban A visszatérővel Oscart nyerő színész tanácsa Chalametnek azzal kapcsolatban, hogy mi a hosszú, sikeres karrier titka. Ennek legjobb szemléltetése ő maga, akinek egész fiatal kora óta van bérelt helye az A-listás színésztehetségek közt, szuperhősfilmet viszont nem találunk a filmográfiájában annak ellenére, hogy meglehetősen nagy divat lett ezekben szerepelni.

DiCaprio korábban egy interjúban vallott arról, hogy sosem drogozott, mivel már egészen kicsi korában látta, mit tesz az emberrel. A drogokban bővelkedő Wall Street farkasában sem saját élményeiből dolgozott, hanem egy drogszakértő segítette alakítását, illetve saját bevallása szerint ezzel a videóval inspirálódott, amikor Jordan Belfortot formálta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik