Kultúra

Margot Robbie is visszatér a rekordhosszú ausztrál szappanopera fináléjában

ROBYN BECK / AFP
ROBYN BECK / AFP
Ahogy az ausztrál szupersztároknál ez lenni szokott, ő is itt kezdte a karrierjét.

Csupán néhány nap van hátra addig, hogy véget érjen az ausztrálok kedvenc szappanoperája, amely nem mellesleg 37 éve fut, a Neighbours, azaz Szomszédok pedig meg is adja a módját a lezárásnak: újabb sztárokat jelentettek be, akik visszatérnek a záróepizódokban.

A produkció hivatalos Twitter-csatornáján arról számoltak be, hogy Kylie Minogue és Jason Donovan mellett újabb olyan ismert ausztrálok tűnnek fel a fináléban, akik itt kezdték pályafutásukat: Jesse Spencer, Delta Goodrem, Kym Valentine és Carla Bonner – és Margot Robbie is. Az ismét a világ legjobban fizetett színésznőjének választott Robbie első szerepei közé tartozott a sorozatban játszott Donna Freedman, ezzel futott be Ausztráliában, ahol több díjra is jelölték a sorozatért. A színésznő eredetileg csak vendégszereplő lett volna, ám végül marasztalták, három évet húzott le a Neighboursben, mielőtt Amerikába ment. Robbie néhány napja fejezte be egyébként a Greta Gerwig-féle Barbie-film forgatását, amelyben a címszerepet játssza.

Kapcsolódó
Harminchét év után ér véget az ausztrálok leghosszabb szappanoperája, ahol Margot Robbie is kezdte
Finanszírozási problémák miatt több mint 9000 epizód után ér véget a Neighbours, azaz a Szomszédok.

Az immár 37 éve futó sorozat egy sor ausztrál hírességet termelt ki: itt kezdte karrierjét a már említett színészek mellett Liam Hemsworth, Russel Crowe és Guy Pearce is. A Neighbours pénzügyi nehézségek miatt kényszerült lehúzni a rolót több mint kilencezer résszel a háta mögött, a befejező duplaepizódot július 29-én vetíti a Channel 5.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik