Kultúra

Kevesen nézték Zelenszkij sorozatát, ki is került a főműsoridőből

RTL Klub
RTL Klub

Nem hozta a várt nézőszámokat az RTL Klubon, kikerül a vasárnap esti főműsoridőből a Volodimir Zelenszkij főszereplésével bemutatott ukrán sorozat, A nép szolgája. A SorozatWikin olvasható, hogy a március 20-án debütáló sorozat eleinte átlagosan közepes nézőszámokat produkált, ám folyamatosan veszítette el nézőit, az évad vége felé pedig már rendkívül kevesen nézték.

Az RTL Magyarország vezetése a rossz nézőszámok miatt úgy döntött, hogy kiveszi főműsoridőből a sorozatot: jövő héten még vasárnap este 19 órától látható a tanárból lett elnök történetének folytatása, július 17-től viszont jóval korábban, 12.35-től vetítik majd vasárnaponként, a jövő héten dupla epizóddal folytatják a második évadot. A helyére igazi klasszikus kerül: július 17-től a Cobra 11 kezd majd 19 órakor, amelynek a 24. évadát adja a csatorna.

Kapcsolódó
A nép szolgája: nem csak a háborús utóélete miatt érdemes nézni Zelenszkij vígjáték-sorozatát
Nálunk is látható már a sorozat, amelynek Volodimir Zelenszkij a politikai karrierjét köszönheti, és amelyben egy politikai kívülállóból lett ukrán elnököt alakít, mielőtt aztán a való életben is így tett volna. Megnéztük az első három részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik