Kultúra

Tizenhat évesen öngyilkos lett a gyerekszépségversenyek mémmé vált szereplője, Kailia Posey

Meghalt Kailia Posey, akit a nagyközönség elsősorban a Toddlers and Tiaras (itthon Apró szépségek) szereplőjeként ismert meg. Posey tizenhat éves volt, és önkezével vetett véget az életének. Holttestét a hatóságok fedezték fel, halálának körülményei kapcsán vizsgálatot indítottak.

Bár igazán eredményes tinédzser volt, akire ragyogó jövő várt, sajnos egyetlen heves pillanatban azt az elhamarkodott döntést hozta, hogy véget vet földi életének

– írta a család közleményében hozzátéve, hogy Posey gyakorlatilag egész életét szépségversenyzéssel töltötte, számos díjat nyert, kontorsionistaként (a nagyon hajlékony testű, cirkuszokban fellépő „gumiembereket” nevezik így) turnézni hívták, és a következő ősztől középiskolájában cheerleader lett volna. Instagram-oldalán a követői a részvétnyilvánítások mellett a mentális egészség fontosságáról és a közösségi média hazug voltáról írtak annak kapcsán, hogy Posey a halála előtti napokban is pozitív hangvételű, mosolygós képeket posztolt magáról.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kailia (@kailiaposey) által megosztott bejegyzés

Kailia Posey a 2009 és 2013 között futó Apró szépségek szereplőjeként lett ismert, egy izgatott megnyilvánulásából azóta is terjedő mém lett. A műsor gyerekszépségversenyek szereplőiről és családjuk életéről szólt, ebből a műsorból került ki a Honey Boo Boo néven ismert Alana Thompson és kétes hírű anyukája, Mama June is.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik