Kultúra

Áprilisban visszatér az ATV-re az ország legnehezebb kvízműsora

Rónai Egon vetélkedőjében 500 kérdés ismét 50 millió forintot ér.

Áprilistól júniusig ismét az ország legokosabbjait keresi Rónai Egon az ATV korábban nagy sikerrel futó kvízműsorában, az 500 – Az ország géniuszában – árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a SorozatWikinek.

Németh azt is megosztotta, hogy ősszel egy másik műveltségi vetélkedő is feltűnik a csatorna kínálatában:

Szembe megyünk az árral, célunk az intelligens szórakoztatás. Három évvel ezelőtt a televízió egyik legsikeresebb produkciója volt az 500, melynek műsorvezetője idén is az ATV ikonikus arca, Rónai Egon lesz. Ősszel pedig terveink szerint újra látható lesz másik sikeres vetélkedőnk, a Géniusz, Gundel Takács Gáborral.

Az 500 második évada április 19-től kedd, szerda és csütörtök esténként lesz látható az ATV-n, amelyet Wisinger János, a műsor producere a csatorna történetének egyik legsikeresebb műsorának nevezett:

A televíziózás történetének egyik legnehezebb kvízműsorában a nyeremény most is 50 millió forint lesz. A vetélkedő felvételei már zajlanak az ATV stúdiójában, a nézők pedig pár héten belül megtudhatják, lesz-e olyan versenyző, aki a világon először meg tud válaszolni 500 kérdést anélkül, hogy egymás után háromszor hibázna. A műsort most is ugyanazok a szakemberek készítik, mint a 2019-es szezont, illetve a szintén az ATV-n futó, nagy sikerű Géniuszt.

Ahogy szavaiból kiderül, a három évvel ezelőtt debütáló műsorban eddig még egyetlen játékosnak sem sikerült megválaszolnia mind az 500 kérdést. Tény, hogy nem túl egyszerű feladat: a játékosoknak mindössze öt másodpercük van felelni a kérdésekre, három, zsinórban adott rossz válasz után ki is esnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik