Kultúra

Megvan, mikor jön a Better Call Saul befejező évada

OSCAR GONZALEZ / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
OSCAR GONZALEZ / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Két részletben érkezik a hatodik évad, amelynek az első felét áprilisban, a másodikat júliusban mutatják be.

Bár a Better Call Saul befejező évadának elkészítését a koronavírus mellett olyan súlyos körülmények is befolyásolták, mint a címszerepet alakító Bob Odenkirk szívrohama, az amerikai AMC csatorna bejelentése szerint idén végre képernyőkre kerül a hatodik évad. Az utolsó etapot két részletben küldik képernyőkre:

az első április 18-án, a második július 11-én debütál majd az AMC-n és az AMC Plus kínálatában.

Magyar premierről egyelőre nincs hír, a sorozat eddigi részei a Netflixen érhetők el. A Breaking Badben feltűnő dörzsölt ügyvéd, Saul Goodman karaktere 2015-ben kapott saját spin-off sorozatot. A Better Call Saul kedvező kritikákat kapott, ennek köszönhetően készülhetett belőle hat évad – eggyel több, mint a Breaking Badből.

A Saul Goodmant alakító Odenkirk épp a hatodik évad forgatása közben tavaly júliusban kapott szívrohamot, ami miatt egy ideig állt a produkció forgatása is. Nem kellett túl sokáig felfüggeszteni a munkálatokat, a színész ugyanis alig másfél hónappal az eset után vissza is ment dolgozni. Odenkirk nemrég adott interjú a New York Timesnak, amelyben megrázó részleteket árult el infarktusáról:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik