Kultúra

Stabil a forgatáson összeesett Bob Odenkirk állapota

FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Szerdán írtuk meg, hogy Bob Odenkirk összeesett a Better Call Saul című sorozat új-mexikói forgatásán. A sorozat főszerepét alakító színészt azonnal kórházba vitték, és ott folytatták a kezelését, de egy teljes napon keresztül nem érkezett további információ az állapotáról. Az 58 éves színészért rengetegen aggódtak, és számos pályatársa küldött neki biztató üzeneteket.

Végül magyar idő szerint csütörtök hajnalban Odenkirk fia, Nate a Twitteren azt írta, az apja rendben lesz, és nem sokkal utána a színész képviselői közleményt juttattak el a sajtóhoz:

Megerősíthetjük, hogy Bob állapota stabil, a problémát a szíve okozta. Ő és családja szeretné kifejezni háláját a fantasztikus orvosoknak és ápolóknak, akik gondoskodnak róla, valamint a színészeknek, a stábnak és a producereknek, akik mellette maradtak. Az Odenkirk család is szeretné megköszönni mindenkinek a jókívánságok áradatát, és kérik, hogy ez idő alatt, amíg Bob a felépülésén dolgozik, tartsák tiszteletben a magánéletüket

– áll a szerdán kiadott közleményben.

A Hollywood Reporter egyébként úgy tudja, konkrétan szívrohama volt a színésznek, de ezt még nem erősítették meg.

Odenkirk a Better Call Saul utolsó, hatodik évadát forgatja éppen, amelyben a Breaking Badben megismert karakterét, Saul Goodman zugügyvédet játssza tovább. Az elsősorban komikusként ismert színész nemrég valószínűtlen akciósztárként tűnt fel a mozikban, a Senki című filmben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik