Kultúra

A tavalyi után az idei évről is készül Netflix-paródia

Netflix / Youtube
Netflix / Youtube
A Death to 2020 után hamarosan jön a Death to 2021.

A koronavírus-járvány által uralt tavalyi és idei év teljesen megváltoztatta az emberiség jó részének szokásait, a helyzetet pedig más történések is nehezítették. Épp ezért született meg a Netflixen tavaly decemberben bemutatott Death to 2020, ami Hugh Granttel és Samuel L. Jacksonnal együtt tekintett vissza az utóbbi évtizedek számos szempontból legnehezebb, az amerikai elnökválasztással, a rendőri brutalitással, a tömegtüntetésekkel, a klímaváltozással, vagy épp az eredendő emberi hülyeséggel tarkított évére.

A Black Mirror mögött álló Charlie Brooker által készített áldokumentumfilmet tavalyi kritikánk szerint a hollywoodi sztárok egész sorának felbukkanása sem mentette meg attól, hogy elcsépelt és olcsó poénokkal teli, leginkább szekunder szégyent kiváltó jelenetsorrá változzon.

A helyzet idén talán megváltozik, hiszen rövidesen jön a Death to 2021, aminek december elején jelent meg az első előzetese, benne a karantén által már teljesen megváltoztatott, az első epizódban is felbukkan brit átlagnővel, aki az alig ötven másodperces betekintés szerint már csak maszkos férfiakat húz jobbra a népszerű társkereső appban:

A fekete humorral átitatott, Hugh Grant mellett Lucy Liu-t és Cristin Miliotit is felvonultató film december 27-én jelenik meg a Netflixen, így tökéletes lesz arra, hogy a bejgli okozta sokk után, a kanapén absztrakt pózt felvéve nézzük végig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik