Kultúra

Timothée Chalamet megszólalt Armie Hammer zaklatási ügyeiről, és nem mondott semmit

ANGELA WEISS / AFP
ANGELA WEISS / AFP

Sűrű hónapja van Timothée Chalamet-nak. A hetekben világszerte egymás után kerül a mozikba két új filmje, a várva várt Dűne és az ugyancsak sokak által várt Francia Kiadás (utóbbit már láttuk). Ráadásul bemutatkozott Willy Wonkaként a Charlie és a csokigyár készülő, új változatában.

Azt is megírtuk, hogy címlapjára tette a Time magazin, és a következő nemzedék vezetőjeként emlegetik. A lapban olvasható interjúban Chalamet először beszél Armie Hammer szexuális zaklatási ügyeiről. Hammerrel együtt voltak a Szólíts a neveden főszereplői, ami mindkettejüket sztárrá tette. Az idősebb színész karrierje azonban úgy látszik, hamar véget ért, miután év elején kiszivárogtak bizarr, szexuális tartalmú üzenetei, majd többen is szexuális zaklatással vádolták meg. Az ügynöksége ejtette, sorra teszik ki a filmekből, illetve halasztják a már vele leforgatott filmek premierjeit, márciusban pedig még nyomozást is indított ellene a Los Angeles-i ügyészség, mert egyik korábbi partnere azzal vádolta, hogy 2017-ben a színész megerőszakolta őt. Az utolsó hírek szerint Hammer elvonóra ment, hogy kezdjen valamit szex-, drog- és alkoholproblémáival.

Chalamet eddig nem akart nyilatkozni Hammer viselt dolgairól. A Time újságírója is megkérdezte erről, és most válaszolt. A Variety lapszemléje szerint ezt:

Teljesen érhető, hogy miért kérdezi ezt, de egy hosszabb párbeszéd keretében kellene beszélni erről a kérdésről, ezért nem akarok részleges választ adni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik