Kultúra

Timothée Chalamet megmutatta, milyen Willy Wonka lesz

Javában forog a Wonka, szerencsére Johnny Depp bubifrizuráját nem erőltették rá a 25 éves színészre.

Először posztolt képet magáról Willy Wonkaként Timothée Chalamet, aki Paul King filmjében játssza majd Roald Dahl hősét.

A színész közösségi felületeire töltött fel két képet, az egyiken ő maga látható teljes Wonka-szerelésben, a másikon a csokigyáros sétapálcáját érezte fontosnak megmutatni. Az első kép láttán a kommentelők azért hördültek fel, mert nem a híres lila zakójában látható a karakter, hanem bordós felsőben. Ahogy az lenni szokott, azonnal mémesedett is a hír, sokak szerint inkább Gonzóra (Muppet Show) vagy Hentes Billre (New York bandái) emlékeztet.

Idén tavasszal jelentették be, hogy Chalamet kapta meg Wonka szerepét a készülő Charlie és a csokigyár– adaptációban. A 25 éves színész mellett olyan nevek tűnnek fel a Wonka fiatal éveit bemutató filmben, mint Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Olivia Colman, Jim Carter vagy Keegan-Michael Key. A jelenleg Wonka címmel futó alkotást néhány hete kezdték el forgatni, és már bemutatódátuma is van: a tervek szerint 2023. március 17-én kerülhet mozikba.

Kapcsolódó
Timothée Chalamet lesz a következő Willy Wonka
Gene Wilder és Johnny Depp után ő alakítja a fura csokololádégyáros szerepét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik