Kultúra

Puskás Petiék szerint lehetett volna másképp is

Elkészült minden idők legszemélyesebb hangvételű The Biebers videója a tagok telefonján rögzített felvételek felhasználásával, mely a 24-hu-n látható először.

Ha felmerülne bennünk a kérdés, hogy az elmúlt időszakban vajon másképpen is alakulhattak volna a dolgok, akkor ez a klip a válaszom. Lehetett volna másképp, de az másokkal történt volna meg. A dal még persze a karanténban született. Nézegettem a The Biebers korábbi koncertfelvételeit, és rájöttem, mennyire hiányoznak ezek a pillanatok. Azon gondolkodtam, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy hét éve zenélhetünk együtt, és olyan dolgokat élhetünk át, amiket nem lehet elfelejteni. A zenekar számára ez kemény másfél év volt. Ha nem így éltük volna meg és nem tudunk kapaszkodni az együtt és a közönséggel töltött pillanatokba, akkor biztos valaki másnak az emlékeit élnénk, tehát nem mi lennénk! Minden hibánk, minden rossz pillanatunk mi vagyunk, amiket kiválóan ellensúlyoz az a sok öröm és boldogság, amiket közösen éltünk át

– mondta Puskás Peti, a zenekar énekese a Lehetett volna másképp című számról.

A zenész hozzátette, nehéz volt folyamatosan produktívnak lenni, de a karantén kényszerpályája újra frissítővé tette a munkát és testvérével, Danival újra volt idejük testvérként együtt dolgozni.

Olyan flow-ban vagyunk, mint amikor elkezdtük a The Bieberst.

A Lehetett volna másképp már az új lemez előfutára, amit a zenekar már nagyon vár, hiszen a legutóbbi albummegjelenésük négy éve volt.

Sokkal kreatívabbak, produktívabb lettünk, így elérkezettnek látjuk az időt, hogy egy nagyobb, koncepciózusabb anyagot készítsünk most

– jegyezte meg Puskás Peti.

A The Biebers legközelebbi koncertje július 30-án, a budapesti MONYO Land-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik