Kultúra

Egy negyedik nő is beperelte Marilyn Mansont szexuális zaklatás miatt

FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Evan Rachel Wood, Esmé Bianco és Ashley Winters után egy negyedik nő is beperelte Marilyn Mansont szexuális zaklatás vádjával, írja a BBC. Ashley Morgan Smithline először februárban az Instagramon írt arról, hogy ő is egy Manson túlélői közül, de a részletekről csak májusban, a People magazinnak adott interjúban beszélt. Itt elmondta, hogy kétéves kapcsolatuk során Manson, eredeti nevén Brian Warner több alkalommal megütötte, megkorbácsolta, horogkereszttel díszített késével megvágta, vérszerződésre kényszerítette, és ha a nő valamivel felbosszantotta a zenészt, akkor egy üvegfalú, hangszigetelt szobába zárta, amit csak rosszlányok szobájának nevezett.

Smithline és Manson 2010 nyarán ismerkedtek meg, amikor a zenész azzal kereste meg a modellkedésből élő nőt, hogy felajánljon neki egy potenciális filmszerepet. Smithline elmondta, nem a nyilvánosság előtt látható sötét karakter vonzotta a zenészben, hanem Manson intellektusa. Sokáig nem is találkoztak személyesen, de addig is művészetről, irodalomról és filmekről beszélgettek. Ez gyorsan átfordult abba, hogy Manson üzenetekkel bombázta éjjel-nappal, és egyre bizarrabb kéréseket fogalmazott meg felé, többek között azt, hogy az egyébként zsidó származású Smithline külföldi útjain hajtson fel neki náci emléktárgyakat és hozza haza neki Los Angelesbe. Első találkozásuk hónapokkal a megismerkedésük után történt, pár nappal később viszont a nő be is költözött Mansonhoz.

Kapcsolódó
Exbarátnője azt állítja, Marilyn Manson megvágta és ivott a véréből
Újabb ex-barátnő állt elő gyomorforgató részletekkel a zenészről, akit tizenöt nő vádol kapcsolati erőszakkal.

Nem telt el sok idő, és Manson bántalmazni kezdte Smithline-t, először fizikai erőszakot alkalmazott a nőn, ezt követték később a szexuális jellegűek, például álmában kikötözte és megerőszakolta a nőt. Smithline elmondása szerint Manson azt mondogatta neki, hogy ez nem nemi erőszak, ha szerelmes a nőbe. Emellett rendszeresen megvágta a nőt, egy alkalommal pedig a neve kezdőbetűit vágta késsel a combjába, a seb a mai napig látszik. Noha el akarta hagyni a kapcsolatot, Manson elzárta családjától és manipulálni kezdte őt.

Smithline nemrég szexuális erőszak miatt beperelte a zenészt, így már négyen perelték be ugyanazzal a váddal Mansont. A zenész képviselője tagadta a felsorolt vádakat, állítása szerinte Smithline és Manson kapcsolata kevesebb mint egy hétig tartott.

Kapcsolódó
A Trónok harca színésznője állítja, Marilyn Manson baltával fenyegetőzve kergette
Elmondta, hogy két éves kapcsolatuk alatt őt is folyamatosan bántalmazta a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik