Kultúra

Balatoni krimisorozatot forgat az RTL Klub

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Hotel Margaret címmel készít bűnügyi sorozatot az RTL Klub. A Blikk információi szerint napi sorozatot terveznek, amelyben már biztosan játszik a legutóbb a Drága örökösökben feltűnt Csarnóy Zsuzsa és a Barátok közt egykori sztárja, Nyári Dia is.

A produkció író-rendezője, Hámori Barbara azt nyilatkozta a lapnak, hogy a Hotel Margaret „könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet lesz, amely megidézi a Bujtor István-filmeket, valamint az Agatha Christie-regényeket”. Hozzátette, régi vágya volt krimit rendezni, amit most A Keresztanyu stábjával valósíthat meg. „A forgatókönyv elkészült, hamarosan kezdődnek is a forgatások, egy hónapra Tihanyba költözünk” – tette hozzá Hámori.

Nem ez az egyetlen Balaton-parti bűnügyi sorozat, amely bemutatás előtt áll. Enyedi Ildikó Balaton Brigád címmel rendez szocialista kémthrillert, a tervek szerint nyolc részben. A magyar bűnügyi sorozatok új tendenciájáról nemrég hosszabban is írtunk:

Kapcsolódó
Megtalálhatták a magyar sorozatok nemzetközi slágertémáját
Az Aranyélet után újra magyar sorozatot forgat az HBO. A besúgó már saját fejlesztés lesz, és egy olyan témához nyúl, melynek már megágyazott több sorozat a nemzetközi piacon. A másik, készülő magyar sorozattervvel már valódi trendről is beszélhetünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik