Kultúra

Visszavonul Sinéad O’Connor

FRED TANNEAU / AFP
FRED TANNEAU / AFP

Visszavonul a turnézástól és a zenéléstől is Sinéad O’Connor, számol be róla a Deadline. O’Connor pénteken jelentette be a hírt Twitterén, melyből kiderült, hogy jövőre megjelenő albuma, a No Veteran Dies Alone lesz az utolsó, utána felhagy a zenéléssel. Az énekes döntését azzal indokolta, hogy öregszik és elfáradt.

A 2022-es NVDA lesz az utolsó megjelenésem. És nem lesz több turné vagy promó

– írta, majd egy következő posztban bocsánatot kér azoktól a koncertszervezőktől, akiknek problémát okoz azzal, hogy lemondja a fellépéseit.

O’Connor hozzátette, hogy idén megjelent, Rememberings című önéletrajza írásakor rájött, hogy ő maga a saját főnöke, és nem akarja megvárni az engedélyt a férfiaktól arra, mikor jelentheti be ezt a hírt.

Sinéad O’Connor az elmúlt években nagy változáson ment keresztül. 2018 végén azzal lepett meg mindenkit, hogy bejelentette, áttért az iszlám hitre és megváltoztatta nevét Shuhada’-ra. Nem sokkal később már arról írt a Twitteren, hogy nem bírja elviselni a nem-muzulmánok látványát, és soha többet nem szeretné az idejét fehér emberekkel, vagyis nem muszlimokkal tölteni, mert „undorítónak” tartja őket.

Kapcsolódó
Sinead O'Connor többé nem akarja fehér emberekkel tölteni az idejét
Bevallása szerint soha nem gondolta, hogy valaha is így fog érezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik