Kultúra

Sinead O’Connor többé nem akarja fehér emberekkel tölteni az idejét

Sinead O’Connor elég nagy változásokon ment keresztül az elmúlt időben. Nemrég írtunk róla, hogy az énekesnő áttért az iszlám vallásra, és új nevet is választott magának. Először a Magda Davitt, majd nem sokkal később a Shuhada’ Davitt nevet vette fel.

Most még tovább gyűrűzött a történet. O’Connor a Twitteren osztotta meg rajongóival, hogy nem bírja elviselni a nem-muzulmánok látványát, írja az nme.com.

„Szörnyen sajnálom. Amit mondani fogok, annyira rasszista, hogy sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom érezni. De őszintén szólva soha többet nem szeretném az időmet fehér emberekkel tölteni (amennyiben így nevezik a nem-muszlimokat). Egy pillanatra sem, semmilyen okból kifolyólag. Undorítóak.”

Nem ez volt az énekesnő egyetlen Tweetje, melyben elég markáns és meglepő véleményt fogalmazott meg. Másik posztjában Donald Trump ellen szólalt fel, majd kifejtette, hogy egyáltalán nem kell az amerikaiakat sajnálni, mivel ők választották meg Trumpot az elnöküknek.

„Mindenki azt mondja, hogy szegény amerikaiak Trump áldozatai. De ti választottátok meg őt. Szóval nektek is kell kirúgni. Különben ti is bűnrészesek lesztek. Ugyanez a helyzet az úgynevezett iszlám terrorizmussal. Pontosan ez az, amit az ördög akar és szeret.”

Kiemelt kép: Al Pereira/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik