Kultúra

Nem várhatjuk, hogy az életünkbe mások hozzanak boldogságot

Vártam rád
Vártam rád
Dallos Bogi klippremier.

Tavalyi kislemeze után újabb dallal jelentkezett Dallos Bogi, melynek klipje a 24.hu-n látható először. A Vártam rád egyik fő üzenete, hogy mi magunk változtathatunk, írhatjuk saját történetünket, és nem várhatjuk, hogy az életünkbe mások hozzanak boldogságot.

Dallos Boginak 2017-ben jelent meg Épp Most című első albuma, melyet Közelebb című kislemeze követett tavaly áprilisban. A Vártam rád a következő nagylemezén lesz hallható.

Úgy gondolom, hogy akkor tudjuk igazán megélni a boldogságot, ha megtapasztaltuk a szomorúságot, és fordítva. A szövegeim mindig történeteket mesélnek el. Minden dal egy külön kis fejezet, élmény, érzés az életemből. A dal bemutatja, hogy hogyan lehet szeretettel és tisztelettel továbblépni a múlton, és közben, határozottan és motiváltan a jövőbe tekinteni

– mondta el az énekes új daláról, melyet Wagner Emil szerzőtársával írtak, Puskás Ádám Dániel és Gerendás Dani voltak a producerek.

A videóklipet P. Szabó Péter rendezte, akivel az énekes korábban már többször dolgozott, az ő koncepciója volt a klip helyszínéül szolgáló teniszpálya is.

Egyből teljesen beleszerettünk a helyszínbe, és ez inspirálta az egész videóanyag képi világát. Évek óta tervezem, hogy koreográfiát tanulok, és táncolni fogok egy klipben. Régóta szerettem volna megvalósítani egy olyan koncepciót, amivel minden női néző érez egyfajta összekacsintást, és azonosulást. A Vártam rád egyik fő üzenete, hogy nem várhatjuk hogy az életünkbe mások hozzanak boldogságot, változást, sikert. Mi magunk változtathatunk, írhatjuk saját történetünket, amelyben mindig arra kell törekednünk, hogy főszereplők legyünk, és ne a legjobb barátnő

– fogalmazott Dallos Bogi, aki, ha a járványhelyzet lehetővé teszi több koncertet is ad a nyáron, és folyamatosan publikál majd dalokat a közelgő lemezéről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik