Kultúra

A világpremierrel egy időben érkezik az HBO Go-ra a Jóbarátok új epizódja

HBO
HBO
Nosztalgiázásra felkészülni!

Az amerikai HBO Max premierrel egy időben,  május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra is a Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion) egyszeri, új epizódja. A kultikus sitcom sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek az eredeti forgatási helyszínre, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

Az már a pár nappal ezelőtt közzétett előzetesből is kiderült, hogy a nosztalgikus epizódban egy egész csapat vendégszereplő jelenik meg.

Kapcsolódó
Itt az új Jóbarátok hosszú előzetese
A különkiadás furcsa lesz, de megható.

Az HBO közleménye szerint többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai is feltűnik majd.

Az egyszeri epizódot Ben Winston rendezte, aki egyben executive producer is Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik