Kultúra

A korona szóvivője cáfolja, hogy nehezen találnak színészt András herceg szerepére

CHRIS JACKSON / POOL / AFP
CHRIS JACKSON / POOL / AFP

Bár még mindig nincs meg az András herceget alakító színész A korona ötödik és hatodik évadához, a sorozat szóvivője szerint nem igazak azok a hírek, hogy nehezen menne a casting – számol be róla a Hollywood Reporter. Ennek ellenére már a Spotlight casting weboldalán is keresik a megfelelő színészt az ellentmondásos herceg szerepére.

A sorozat szóvivője határozottan cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint a producereknek nehézségeik vannak az András herceget eljátszó színész kiválasztásában. Bár a herceg eddig mellékszereplőként tűnt fel a sorozat 4. évadjában, az új évadban valószínűleg nagyobb szerepet kap, hiszen az új epizódok abban az időszakban játszódnak, amikor feleségével, Sarah Fergusonnal való házassága válással végződött.

Kapcsolódó
Minden, amit eddig tudni lehet András hercegről az Epstein-botrány kapcsán
Most már tényleg felejtsük el Harry herceget a farsangi náci egyenruhájával, mert ezek után nehezen nevezhető botránynak.

A hercegről az utóbbi időben az Eipstein-ügy miatt lehetett hallani sokat. II. Erzsébet királynő fia közeli baráti kapcsolatot ápolt a 2019 augusztusában elhunyt Jeffrey Epstein milliárdos amerikai üzletemberrel, aki ellen 2019 júliusában emeltek vádat, mert a gyanú szerint egy egész, kiskorú prostituáltakból álló hálózata volt. Egy hónappal letartóztatása után Epsteint holtan találták cellájában. A férfit már korábban is megvádolták tinédzserkorú lányok szexuális zaklatásával és azzal is, hogy ezeket a lányokat felajánlotta befolyásos barátainak.

András herceg azután sem szakította meg Epsteinnel a kapcsolatot, miután az üzletember tizenhárom hónapot töltött börtönben. Szabadulása után András herceggel látták a a New York-i Central Parban, melyről András később úgy nyilatkozott, azért találkozott Epsteinnel, hogy véget vessen a barátságnak. Ennek ellenére a herceg nem sokkal később eltöltött pár napot Epsteinnél, amiről később azt mondta: így volt kényelmes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik