Kultúra

Külföldi fellépőket is be mert jelenteni a Kolorádó Fesztivál

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Nemzetközi előadók fellépését jelentette be a Kolorádó Fesztivál. A Nagykovácsihoz közeli Sztrilich Pál Cserkészparkban tartandó fesztivált idén eredetileg június végén akarták megrendezni, de április elején már bejelentették, hogy a járványhelyzetre való tekintettel csak később, augusztus 11. és 14. között tudják megtartani a Kolorádót.

Úgy tűnik, ezt az időpontot továbbra is tervezhetőnek látják a szervezők. Olyannyira, hogy csütörtökön az első külföldi fellépőket is nyilvánosságra hozták. A legismertebb közülük Alice Phoebe Lou, a dél-afrikai indie folk énekes-dalszerző, aki 2019-ben a Campus Fesztiválra jött volna Magyarországra, de akkor megbetegedett.

A Kolorádó Facebook-oldalán azt írják, jön még az erősen kísérleti, dühös poszt-rockkal operáló Black Midi is. Idézzük a közleményt: „Korábban már beharangozott, karakteres kortárs hip-hop programunkat SHYGIRL csontig hatoló, szuperfriss jövő trapje koronázza meg. Szintén budai hegyek között bulizik majd velünk az újhullámos electro nagykövet Helena Hauff és a főleg kifinomultan életigenlő diszkókkal operáló HUNEE is. A szcénájában üstökösként emelkedő Giant Swan fejszaggató DIY zajtechno live act formájában próbál majd lesodorni mindenkit a lábáról, Roza Terenzi pedig a tört ütemekben gazdag, kifinomult ausztrál buliztatásból tart előadást.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik