Kultúra

Több befejezést is forgatnak a Barátok köztnek

RTL KLub
RTL KLub

November végén derült ki, hogy 22 év után véget ér a Barátok közt. Az RTL Klub idén nyáron befejeződő napi sorozata az utóbbi időben egyre rosszabb nézettségi adatokat produkált, és nemhogy a kívánatos szintet, de a minimumot sem érte el, ahogy Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója fogalmazott akkoriban.

Egy hónappal ezelőtt ismeretlenek kiszivárogtatták a sorozat utolsó hetének teljes történetvonalát, a produkció részéről a Story magazinnak nyilatkozók azt valószínűsítették akkor, bosszú állhat a háttérben. Így nem csoda, hogy több befejezést készítenek a sztorihoz, ahogy most a Blikk megírta.

Az nem kérdés, hogy hazánk meghatározó napi drámai sorozatának, a Barátok köztnek a befejezése nagy érdeklődésre tart számot. Egy ilyen nagy létszámú stáb esetén, amellyel a produkció dolgozik, komoly a veszélye annak, hogy kiszivárog az információ, így a történetek lezárásából több verziót készítettünk, hogy az utolsó pillanatig kételyek közt tartsuk a nézőket. A színészek és a stáb sokféle végkifejletet forgatott, és még számukra sem ismert, hogy mi kerül adásba. Ez valójában szinte az utolsó pillanatban, a vágóasztalon fog eldőlni. A sorozat nézői megérdemlik, hogy az utolsó epizódban is meglepő, fordulatos, megdöbbentő vagy épp megnyugtató eseményeket lássanak, és azt, hogy ez így lesz, a többféle titkos lezárással már most tudjuk garantálni

– mondta el a lapnak Ondruss Ilona, a Barátok közt kreatív producere.

Kapcsolódó
A Dallashoz és a Szabó családhoz is hasonlították, tévétörténelmet írt a Barátok közt
22 év után véget ér a rendszerváltás utáni televíziózás legsikeresebb produkciója, a Barátok közt. Hogy indult a sorozat, és hogyan fogadta annak idején a média?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik