Kultúra

Csúnyán ütközött Vitray Tamás, ő okozta a balesetet

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Csúnyán összetörte az autóját kedden napközben Vitray Tamás. Az autóbaleset a Lövölde tér és a Szív utca sarkán történt, ahol egy szemtanú szerint a Volvóban ülő televíziós szakember nem vett észre egy közlekedési táblát.

„A Volvo az egyirányú Szív utcában haladt a Lövölde tér felől. Az Andrássy útnál a sarkon egy tábla jelzi, hogy jobbra kell fordulni, nem lehet rajta áthajtani keresztben. A Volvo sofőrje nagyon lassan hajtott, de ezt a táblát valószínűleg nem vette észre. Az Andrássy úton szabályosan haladó kocsi pedig nem számíthatott rá, és belerohant, a lökés pedig méterekkel taszította arrébb. A szabályosan haladó autó, amit egy hölgy vezetett, egy oszlopnak ütközve állt meg” – írta le a baleset körülményeit a szemtanú a Blikknek.

Olvasónk Radványi Tomi

Hozzátette, Vitraynak nagy szerencséje volt, mert sértetlenül szállt ki az autóból, amelynek az eleje és az oldala teljesen összetört. Vitray maga így nyilatkozott a balesetről:

Azt nem mondanám, hogy semmim se fáj, mert a biztonsági öv megrántott. A lényeg, hogy személyi sérülés nem történt.

„Miután minden vizsgálat lelete negatív lett, hazaengedtek a saját felelősségemre, de többet nem kívánok mondani a balesetről, majd pár nap múlva, ha tényleg megmaradok, mindent elmesélek.”

Olvasónk Radványi Tomi

Kollégái, ismerői szerint egyébként Vitray Tamás mindig nagyon óvatosan vezetett, korábban nem okozott balesetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik