Kultúra

Újra kaphatók lesznek Kepes András könyvei a Libriben

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu

Pénteken számoltunk be róla, hogy Kepes András a Facebook-oldalán írt arról egy nappal korábban, hogy a Libri kivonta a forgalomból az ő és Edith Eva Eger listavezetői könyveit. A posztokat később törölte, emellett kiderült, hogy Kepes és a Libri több sztárszerzője is az Open Books nevű, a Libritől tavaly távozó vezetők által alapított, új kiadónál folytatja majd.

A Telex vasárnap délutáni hírében már az áll, hogy Kepes az Indexnek eljuttatott levelében azt írja, rendezték a konfliktust a Librivel, és a kiadótól ígéretet is kapott, hogy a könyvei hamarosan ismét ott lesznek a boltokban.

Kapcsolódó
Új kiadóhoz szerződik Kepes András és a Libri több sztárszerzője
Új kiadót indítanak a Libritől tavaly távozó vezetők, és velük együtt Kepes András, Edith Eva Eger, Barabási Albert-László is az új kiadót választják.

Úgy tűnik, sikerül rendezni a konfliktusokat a LIBRI-BOOKLINE-nal. Vasárnap délelőtti sétára invitáltak. A kulturált, mondhatnám kellemes beszélgetés során ígéretet kaptam, hogy a jövő héten a könyveim ismét ott lesznek a boltokban. Örülök, hogy a kiadó-terjesztő óriás a probléma megoldására koncentrálva állt hozzá az ügyhöz. Lám, milyen hasznos egy vasárnap délelőtti egészségügyi séta

– olvasható a levélben.

Kapcsolódó
Edith Eva Eger: Bármikor gázkamrába küldhettek volna, belül mégis szabad voltam
Az Auschwitzot túlélt Edith Eva Eger szerint az élet ajándék – minden borzalmával együtt. De hogyan szabadulhatunk ki az elménk koncentrációs táborából? Interjú a magyar származású pszichológussal, aki 90 évesen lett bestseller szerző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik