Kultúra

Most már biztos: Sacha Baron Cohen megcsinálta a Borat folytatását

Néhányan már láthatták is a filmet.

Miután évek óta szállingóznak hírek arról, hogy Sacha Baron Cohen valami Borat-folytatás jellegű filmen dolgozik, most egyre inkább úgy tűnik, hogy a dolog tényleg megvalósult, és a Borat 2 nem is olyan sokára a nézők elé kerülhet, a film ugyanis már el is készült, sőt, néhány filmszakmai fejes már láthatta is – tudta meg a Collider.

Sacha Baron Cohen az utóbbi években amellett, hogy dolgozott néhány filmen és sorozaton, egy sor minibotrányt okozott, többek között álruhában szivárgott be szélsőjobbos rendezvényre, illetve több alkalommal ekézte a Facebookot is, nemrég pedig Boratnak öltözve kocsikázott, ami tovább erősítette a rajongók reményeit egy potenciális új Borat-film kapcsán. Úgy tűnik, reménykedésük nem volt hiábavaló.

A film alapsztorija meglehetősen kitekertnek ígérkezik – ami, szó se róla, passzol Borat karakteréhez –: e szerint Borat az első film sikere után a hírnévvel járó figyelem elől rejtőzve inkognitóban interjúzza új áldozatait, ami eléggé egybe vág a színész utóbbi évekbeli akcióival, és az sem kizárt, hogy mindegyik a Borat-folytatáshoz készült. Azt egyelőre nem tudni, hogy a filmet függetlenként készíti, vagy valamely nagy gyártóval együttműködésben, és a rendező kiléte sem ismert jelenleg. Sacha Baron Cohent a hazai közönség legutóbb Az izraeli kém (The Spy) című Netflix-sorozatban láthatta tőle szokatlanul komoly szerepben, a sorozatot mi is szerettük.

A tökéletes hazafit kizsigereli és halálba küldi a hazája
Vajon megéri-e hős hazafinak lenni, ha az ár túl magas? Ha mindent kér, ha az egész életet kéri? The Spy kritika.

Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik