Kultúra

Már látható a Netflixen Naya Rivera egyik utolsó szereplése

Naya Rivera a Netflix egy új sütisütős realityjében, a Sugar Rushban tűnik fel mint vendég zsűritag. A reality harmadik évadja a Sugar Rush: Extra Sweet címet kapta, és tegnap debütált az Usa és az Egyesült Királyság mellet ttöbbek között hazánkban is. Rivera az évad második részében látható, melyben a versenyzőknek madaras témában kell édességeket alkotniuk, és a teljesítményükről a fx zsűritagok mellett Rivera is döntött. A Deadline úgy tudja, ezeket a részeket még februárban vették fel, nem sokkal azelőtt, hogy a járvány miatt fel kellett függeszteni egy sor forgatást.

Mint ismeretes, Rivera július 8-án tűnt el a Piru-tavon a kaliforniai Ventura megyében, ahová kisfiával csónakázni indult. A kisfiú aludt, amikor megtalálták a csónakban, és arról számolt be, édesanyja nem jött vissza az úszásból. Riverát közel egy hétig keresték, végül sikerült megtalálni a holttestét, amit megvizsgálva a hatóságok kizárták az öngyilkosságot és az idegenkezűséget is, azaz valószínűleg baleset történt. A pontos részletek persze sosem fognak kiderülni, de a sheriffi hivatal tud annyit, amennyi alapján hősként hivatkoznak a harminchárom évesen elhunyt színésznőre.

Fiával beszélve megtudtunk annyit, hogy ő és Naya úsztak a tóban a kirándulás egy pontján. A kisfiú arra is emlékezett, hogy anyja hátulról besegítette a csónakba, és amikor visszanézett, azt látta, hogy anyja eltűnik a víz alatt

– nyilatkozta a történtekről Bill Ayub sherrif, majd hozzátette, a tóban eleve sok váratlan áramlat és örvény bukkanhat fel, főleg abban a délutáni időszakban, amikor Riveráék a tavon voltak. A sheriff úgy véli, a csónak alighanem sodródni kezdett, Riverának pedig csak arra volt ereje, hogy a kisfiát megmentse, saját maga magmentésére már nem.

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik