Kultúra

Christopher Nolannél állítólag nem lehetnek székek a forgatásokon, beindult a mémvihar

Minden egy ártatlan Variety-interjúval kezdődött, melyben Anne Hathaway és Hugh Jackman beszélgetett a riporterrel, egyebek mellett az extra szigorú filmrendezőkről is. Erre a témára csatolva jegyezte meg Anne Hathaway, hogy a legszigorúbb filmrendező címért, bizony, Christoher Nolan is jó eséllyel indulhatna, nála ugyanis a forgatásokon széktilalom van.

Chris nem engedi, hogy székek legyenek a forgatáson, ezt pedig azzal indokolja, hogy ha vannak székek, az emberek le fognak ülni, ha pedig ülnek, akkor nem dolgoznak. Hihetetlen filmjei vannak mind lépték, mind ambíció, mind technikai megoldások, mind érzelmek terén, és ezek mindig határidő előtt elkészülnek, és a költségvetésen belül maradnak. Szóval lehet valami ebben a szék-dologban

– mondta Hathaway az interjúban, ami egyébként önmagában is érdekes téma, de természetesen a Twitter nem ásott a dolog mélyére, inkább a poénfaktort látták meg benne, és rövid időn belül elkezdtek özönleni a nolanes-székes mémek.

Amikor megtréfáltuk Christopher Nolant a forgatáson

– írja egyikük egy rakás székről ksézült fotóhoz.

Egy másik pedig azon poénkodott, hogy néhány székkel milyen könnyedén a frászt lehet hozni Nolanre.

Egyikük a sokadjára elcsúsztatott Tenet forgatásáról hozott képeket, melyeken Robert Pattinson üldögél, igaz, nem székeken.

A rendező egyelőre nem reagált a témára.

Kiemelt kép: Paramount Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik