Kultúra

Az elnökválasztás után már jön is egy sorozat Trumpról, megvan az is, ki játssza

The Comey Rule (A Comey-szabály) címmel készül minisorozat a James Comey volt FBI-főigazgató és Donald Trump közötti konfliktusról, Comey önéletírása alapján. A sorozatban Brendan Gleeson alakítja majd Trump elnököt, Comeyt pedig Jeff Daniels játssza, és most kikerültek az első jelenetfotók, melyek alapján az ír színész jó választásnak tűnik Trump szerepére:

Gleeson mint Trump

A Comey Rule nem egy emberről szóló életrajzi sorozat, hanem két nagy hatalmú figura története, akiknek nagyon különböző személyiségeik, erkölcsük és hűségük miatt szembekerültek egymással

írta ajánlójában a Showtime, amely a novemberi elnökválasztás után mutatja majd be a négyrészes sorozatot, melyben szerepel még Holly Hunter, Scoot McNairy és Michael Kelly is, a vezető írója pedig Billy Ray, aki korábban a The Last Tycoon c. sorozat alkotója volt, forgatókönyvíróként pedig egy sereg sikerfilmben dolgozott, a Phillips kapitánytól kezdve a Terminátor: Sötét végzetig.

James Comey 2013-tól vezette az FBI-t, és kritikusai szerint Trump megválasztásában is kulcsszerepe volt azzal, hogy nyilvánosságra hozta Hillary Clinton levelezését. 2017-ben azonban az orosz beavatkozási botrány idején Trump menesztette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik