Kultúra

Sorozatot csinálnak A nemzet aranyából

A Disney+ dolgozik egy sorozaton a streaming pltaformjukra: egy rebootot készítenek a Nicolas Cage-dzsel befutott franchise-ból, A nemzet aranyából. A sorozatot az a Jerry Bruckheimer fejleszteni az ABC Stúdiónál, akinek a filmeket is köszönhetjük – írja a Deadline.

Éppen A nemzet aranyán dolgozunk a streaming felületre, és egyen a nagyvászonra. Remélhetőleg együtt jönnek majd ki: egy új Nemzet aranyát hozhatunk el, ugyanakkor mindkettő nagyon erős lenne. Az egyik a Disney+-ra érkezik egy jóval fiatalabb stábbal, a másik mozi lenne a régi csapattal

– nyilatkozta a producer, Bruckheimer a Collidernek.

A Disney eddig két Nemzet aranyát mutatott be, az elsőt 2004-ben  Nicolas Cage-dzsel, Harvey Keitellel, Jon Voight-tal, Diane Krugerrel, Sean Beannel a főszerepben. A kalandfilmre lehet, hogy sokan emlékszünk, de azt azért nem lehet elmondani, hogy óriási kritikai sikert aratott volna. Sőt!

Nicolas Cage-ről nem először olvashatunk a hónapban: pár napja derült ki, hogy ő lesz a meleg, bigámista tigrismániás Joe Exotic, aki éppen börtönben ül gyilkosságért.

Nicolas Cage alakítja Joe Exoticot, a bebörtönzött, meleg tigriskirályt
Ennél tökéletesebb szereplőválasztás egyszerűen nem létezhet.

Kiemelt kép: COLLECTION CHRISTOPHEL © Walt Disney Pictures / Jerry Bruckheimer Films

Ajánlott videó

Olvasói sztorik