Kultúra koronavírus

Brad Pitt a vezetői amerikai orvosszakértő szerepében szúrt oda Trumpnak

A Saturday Night Live c. szórakoztató show új adását ezúttal Brad Pitt vezette be, aki az ország vezető infektológusa, a járvány alatt médiasztárrá lett Anthony Fauci bőrébe bújva kritizálta Donald Trump széles körben bírált kijelentéseit a járvánnyal kapcsolatban. A  79 éves Fauci 1984 óta vezeti az allergiás és fertőző betegségek nemzeti intézetét, és rendszeresen arra kényszerült, hogy korrigálja Trump tudománytalan kijelentéseit. Faucit nemrég megkérdezték, kit szeretne, ha eljátszaná a Saturday Night Live-ban, Ben Stiller vagy Brad Pitt? Fauci Pittet választotta, az óhaja pedig valóság lett.

Pitt Faucinak öltözve tájékoztatta a nézőket, és felhívta a figyelmüket, hogy az elnök gyakran sajátosan értelmezi a javaslataikat, ezért felajánlotta, hogy elmagyarázza, mire is gondolhatott Trump pontosan. Bejátszásokban meg is jelent az elnök, amikor arról beszél, hogy „viszonylag hamar” lesz az országnak vakcinája a vírus ellen. „A viszonylag egy érdekes kifejezés. A Föld teljes történetéhez viszonyítunk? Mert akkor tényleg nagyon hamar itt a vakcina. De ha azt mondod egy barátodnak, viszonylag hamar ott leszek, és felbukkansz másfél év múlva, akkor a barátod viszonylag ideges lesz” – mondta Fauciként Pitt.

A színész aztán kitért Trump azon kijelentéseire is, miszerint a vírus csodálatos módon fog majd eltűnni, meg a többire, a végén pedig megköszönte Faucinak és az egészségügyi dolgozóknak a munkájukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik