Kultúra koronavírus

Bödőcs Tibor sírva vigad a vírus Kurázsi mamáin

De a járványról viccelni csak az apokalipszis-tréning után fog.

Tisztelt Állampolgárok, Emberek!

Lakossági kérdés érkezett számos alkalommal a’ operatív törzsemhez, részére, számára, hogy miért nem szólalok meg, mosom kezeimet humorosan-felelősen, miért nem mókázom tudatosan, népnevelően ezekben a nehéz időkben, online.

– írja a Facebookon Bödőcs Tibor, aki szerint ők, „csepűrágók” hajlamosak rászerepelni egy ilyen vészhelyzetre, „pedig itt a tudósok, orvosok, az ápolók és szegény betegek a főszereplők, nem a hatalombulimiás politikus(ok).”

Az egészségügyi dolgozók nagysága előtt Kossuthként borulok le, a vírus Kurázsi mamáin sírva vigadok! Ha véget ér végre ez az apokalipszis-tréning, ahogy Tinódi a csata után, megéneklem majd hogy zsöszvi maradj otthon és hogy hogyan viselkedtünk a járvány alatt.

– folytatja a humorista, azzal fenyegetve, hogy az alkotói energiái jelenleg ugyan sarokba vannak szorítva, de ha ez még sokáig eltart, lehet, hogy ír egy újabb könyvet, vagy legalább elolvas egyett, végül pedig átveszi a mikrofont Müller Cecíliától. Addig viszont be kell érni a rajongóknak a korábbi estjeiről származó videókkal. A teljes poszt itt olvasható:

Tisztelt Állampolgárok, Emberek!Lakossági kérdés érkezett számos alkalommal a' operatív törzsemhez, részére, számára,…

Közzétette: Bödőcs Tibor – 2020. április 9., csütörtök

Ajánlott videó

Olvasói sztorik