Kultúra

Larry David teljes mértékben kiáll Woody Allen mellett

Hosszas huzavona után, április elején végül mégis kiadták Woody Allen önéletrajzi könyvét. Larry David komikus-színész, Allen Whatever Works című, 2009-es filmjének főszereplője már el is olvasta az Apropos of Nothing című művet, és azonnal kiállt a rendező mellett.

Woody Allent évekkel ezelőtt vádolta meg lánya, Dylan Farrow, hogy kiskorában molesztálta. Larry David szerint azonban nehéz elképzelni, hogy Allen bármi ilyet is tett volna. A komikus nemrég a New York Times-nak adott interjút, melyben az egekig dicsérte a rendező könyvét, majd hozzátette, annak elolvasása után nehéz azt gondolni, hogy Allen bármi rosszat tett volna.

Az Apropos of Nothing azután jelent meg az Arcade Publishing gondozásában, hogy a Hachette kiadó visszalépett, miután több tucat munkatársa munkabeszüntetést szervezett a könyv kiadásának hírére. A könyv megjelentetése ellen tiltakozott Allen fia, az újságíró Ronan Farrow is, akinek könyvét a Hachette leányvállalata adta ki. Farrow egyértelművé tette, hogy hisz testvérének, Dylannek.

(Guardian)

Kiemelt kép: SONY PICTURES CLASSICS / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik