Kultúra

Daniel Craig stílusosan búcsúzik el James Bond szerepétől

A reklámok mellett rengeteg friss előzetes is kijön a Super Bowl alatt, amit vasárnap rendeztek Miamiban. Új trailert kapott a Nincs idő meghalni, a Mulan a Top Gun és a Halálos iramban-franchise kilencedik része is.

Nincs idő meghalni

A huszonötödik James Bond-film április 9-én kerül a hazai mozikba. Bond ellensége most Rami Malek lesz, de feltűnik Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, Naomi Harris és Ralph Fiennes is a filmben. Craig pedig utoljára játssza el a 007-es ügynök szerepét.

Halálos iramban 9

Szintén leadták a Super Bowlon a pár napja már kijött Halálos iramban új részének előzetesét, amiben Dom (Vin Diesel) öccse (John Cena ) kerül elő, és valamiért le akarja győzni a testvérét. Hozzánk május végén ér el a film.

Mulan

A Mulan március végén kerül a mozikba, és a Disney az 1998-as animációt éleszti fel. Ismét Mulan (Liu Yifei) menti meg családja becsületét, és óvja meg apját azzal, hogy helyette vonul be a hadseregbe.

Top Gun: Maverick

Tom Cruise nyáron tér vissza a Top Gun klasszikusához, és ismét elképesztő mutatványokat csinál végig, amiről már mi is írtunk. Valós, kaszkadőr nélküli jeleneteket akart, és állítólag ezért csúszott a premier, hiszen meg kellett tanulnia vadászgépet vezetni.

Hang nélkül 2

A Hang nélkül nagy sikert aratott, és John Krasinski is bemutatkozhatott rendezőként. Korábban csak pár részt rendezett az Office-ból, illetve egy vígjátékot, most azonban megpróbálkozott a horrorral.

Fekete Özvegy

A Disney nem végzett a Bosszúállók csapatával, hiszen most Natasha Romanoff kénytelen szembenézni a múltjával, és megismerhetjük a családját. A filmben a Stranger Things sztárja, David Harbour is szerepel Scarlett Johansson mellett.

Minyonok: Gru színre lép

Egyelőre csak egy teaser jött ki a minyonokról, de nyáron találkozhatunk velük a mozikban.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik