Kultúra

Wolf Kati bekerült a Megasztárba is, de a családot választotta

A Story magazin a téli különszámukba készített Wolf Katival egy interjút, ahol főleg a családról és a karrierje kezdetéről kérdezték. Az énekesnő elmesélte, hogy a legnagyobb újrakezdést az X-Faktor jelentette, hiszen akkor már húsz éve készült az előadói pályára aktákat tologatva, de korábban a Megasztárból állt fel.

Férjnél voltam, és nagyon szerettem volna gyereket. Bár bekerültem az ötvenbe, de ott felálltam, és eljöttem. Tudtam, hogy egy ilyen műsorral olyan élet indulhat el, amire akkor nem voltam felkészülve. Nem akartam újságok címlapján szerepelni. Akkor úgy éreztem, ha komolyan építeni kezdem az énekesi karrierem, nem lesz gyerekem. Fura kettősség él ugyanis bennem. Édesapámtól, Wolf Péter zeneszerzőtől örököltem a nyitottságomat, hogy imádom a hivatásomat, hogy szeretek sokat dolgozni, anyukámtól viszont azt hoztam, hogy egy családban a nő az összetartó erő és az anyaság mindennél fontosabb

– Wolf Kati hozzátette, hogy az X-Faktornál már szabályosan megőrült azért, hogy a színpadon állhasson.

Még a nyáron kiderült, hogy az énekesnő és férje bár nem válnak el, külön költöztek. A helyzet azóta is változatlan, de ügyelnek arra, hogy a lányaik mindenkinél otthon érezzék magukat.

Wolf Kati elmondta, hogy idén is indul A Dal című műsorban, noha idén Magyarország nem indul az Eurovízión. Major Eszter írta a dal szövegét, Wolf Kati meg azonnal beleszeretett.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik