Kultúra

Havas Henrik új műsorral tér vissza a képernyőre

Két évvel zaklatási botránya után visszatér a képernyőre Havas Henrik, írja a Blikk. Havast 2017-ben bocsátotta el az ATV a Baukó Éva által kirobbantott zaklatási botrány miatt. A műsorvezető-újságíró idáig csak egy-egy rövid szereplés erejéig volt látható a tévében, most azonban Havas a házban! című új műsorral jelentkezik a Jobbik-közeli N1TV-n.

Havas Henrik: Soha többé nem tévézek
A műsorvezető úgy érzi, már nem tér vissza a képernyőre.

A hetente jelentkező műsorban Havas vendégeivel a legfontosabb politikai, közéleti eseményeket beszéli meg, valamint „megosztó és fontos témákat tárgyal ki, mint például a cölibátus, a játékszenvedély, avagy a környezetvédelem” – olvasható a csatorna közleményében.

Lesznek borászok, orvosok, papok, színészek, újságírók és zenészek is a meghívottak között. De terítékre kerül majd olyan, szinte mindenkit érintő téma is, hogy egy adott életkorban mit tehetünk meg és mit nem. Vannak-e még a mai világban az életkorhoz fűződő elvárások? Az első adás témája: Putyin újra hazánkba látogatott! Vendégek: Szelestey Lajos és Stier Gábor újságírók, külpolitikai elemzők

– írták.

Havas Henrik: Ami ebben az országban zajlik, ahhoz képest az én ügyem semmi
Sosem érezte magát igazán tévésnek, így nem is hiányzik neki.

Kiemelt kép: Youtube / N1TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik