Szórakozás

Havas Henrik: Soha többé nem tévézek

Havas Henrik tavaly év végén tűnt el az ATV képernyőjéről, miután a csatorna nem hosszabbította meg a szerződését azt követően, hogy többen szexuális zaklatással vádolták. A jelenleg Tenrifén időző író-műsorvezető azóta nem is szerepelt a tévébén és úgy tervezi, már nem is fog.

20 millióra perli az ATV-t Havas Henrik
Két hónapja tűnt el a képernyőről, miután többen is zaklatással vádolták.

Szerintem én már soha többé nem tévézek. Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani. Most készül a következő, szám szerint a 28. könyvem, de az első, ami szépirodalom

– árulta el a Blikknek Havas, aki nagy változás előtt áll.

Huszonnégy év után megválok a Pozsonyi úti irodámtól. Rengeteg könyv és interjú készült itt, de már túl nagy, nem használom ki. Amióta nem dolgozom a tévénél, nincs értelme mindennap bejárni Pestre, feleslegessé vált a nagy lakás. Na, azért nem panaszkodom, mert ugyanitt van egy kisebb lakás is, ahol a fiam, Henrik lakott a válása után. Oda költözött át most az irodám. A régi irodát felújíttattam, és majd kiadom. Szóval azokat, akik azon aggódnának, hogy anyagi gondokkal küzdök, el kell keserítenem, mert minden a legnagyobb rendben.

Kiemelt kép: Youtube/N1TV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik