Kultúra

Nem csak az ön- és közveszélyes Fehér Balázs miatt jó a Nyerő Páros

Bár eddig csak két pár esett ki a Nyerő Párosból, rendesen elindult a játék és az intrika. Mindenki el tudta ennyi idő alatt dönteni, hogy bejön-e neki a reality vagy sem. Éppen ezért érdemes egy helyzetjelentést adni, hogy milyen eddig a Nyerő Páros, és kiről milyen benyomás alakulhatott ki. Fluor eddig nem mert, de kinyílt, Istenes Bencéék túl vannak egy-két krízisen Csobot Adéllal, Fésűs Nelly megtanult csöndben maradni férje, Vajtó Lajos mellett, aki egy életre elég szívességet tett azzal, hogy elvette a színésznőt. A műsorban a Vadmacska úr becenevet viselő Vajtó beszólásai viszont eltörpülnek Fehér Balázsék mellett, akik spiritualizmussal keverik a szart odabent. Vélt vagy valós flört miatt húzták rá a vizes lepedőt a legártatlanabbnak tűnő párra, Kocsis Dénesre és Mészáros Petrára.

A legjobb az RTL Klub műsorában, hogy erőszakkal ugyan, de olyan embert is beránthat, aki élből nemet mond a kereskedelmi tévézésre, és tényleg nem hajlandó egyetlen hasonló szórakoztató tartalomnak sem esélyt adni. A Nyerő Páros castingja annyira erős, hogy mindenki tud valakihez kapcsolódni. Az idei évadban Istenes Bence, Csobot Adél és Fluor Tomi, Sarkadi-Szabó Emese párosa a legnormálisabb, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy rajtuk is bukhatunk ki vagy röhöghetünk a legtöbbet.

Fotó: RTL Klub

Minden évadban van egy-egy kívülálló. Jelenleg Sárközi Ákosék küzdenek leginkább a szimpátiáért, de az először kiesett két modell, Kéri Krisztián és Lóránth Eni lógott ki igazán a sorból. Nagyon fiatalok voltak a többiekhez, és nem is ment olyan könnyen számukra a barátkozás, mint mondjuk Fluoréknak, akik híresen jóban vannak Istenesékkel. Kocsis Dénesék már nagyobb fejtörést okoztak, de Fluorék ellen nekik sem volt esélyük a második kiszavazáson. Már csak azért sem, mert Fehér Balázs és jövőkutató barátnője, Monda Eszter kijelentették, hogy ők soha, semmilyen körülmények között nem akarnak Kocsis Dénesékkel érintkezni.

Fehér Balázs ott és akkor lehúzta a vasfüggönyt. 

Már csak az volt a kérdés, hogy miért meg minek, ugyanis a képernyőn keresztül csak annyit lehetett látni, hogy Fehér Balázs egyszer azt mondta a csajának, hogy Kocsis Dénes nője csinos, és flörtöt szimatol a levegőben. Majd kiálltak a csapat elé, hogy ők megszakítják itt és most a kapcsolatot szerencsétlenekkel.

Az csak később derült ki a többi versenyző számára, hogy egy flört víziója hozta ki a sodrából annyira Fehér Balázst, és egy korábbi játékban már a statiszta lányokon is kiakadó Monda Esztert, hogy elköszönés helyett inkább a kanapén örüljenek maguknak, mekkora csavart vittek ebbe a kiszavazásba. Pedig ők úgy vélték, jó okuk volt rá, ahogy azt pár nappal ezelőtt megírtuk: Fehér Balázs lábához értek többször, egy pici szobában Kocsis Dénes barátnője az ágyra ült le, pont a Carbonfools egykori énekese mellé. Egyszerűen Mondáék rosszul rezegtek Kocsisékkal, sőt, lehet, hogy nem is rezegtek. Meg az érzéseket amúgy se lehet magyarázni.

Fotó: RTL Klub

Ez a furcsán spirituális konfliktus még mindig kitart a Nyerő Párosban, és gyakorlatilag viszi a hátán a műsort. Még a Nagybetűs Férfinek titulált Vajtó Lajos is odamondta a magáét, hogy Fehér Balázs ön- és közveszélyes. A zenész pedig úgy örült az új definíciójának, mint majom a farkának: szerinte az igazmondása tényleg veszélyes. Már csak akkor nézhetnénk nagyokat, ha egyszer valahogy kiderülne, hogy Mészáros Petra csak jobb híján választotta az ágyat szék helyett, és csak az izomgörcsbe rándult lába keresztezte Fehér Balázsét.

Nyerő Páros: Fésűs Nelly szerint Fehér Balázsék szembeköpték magukat
Vajtó Lajos szerint pedig Fehér ön- és közveszélyes.

Vajtó és Fésűs Nelly kapcsolata szintén a Nyerő Páros kulcsa, elvégre mi csak annyit látunk a kanapéról, hogy Vajtót olykor idegesíti a felesége, és csukott szemmel annyit mond reggel az ágyban, hogy „kávé!” Persze megcsillogtatja a humorát, és hogy nem csak pólókban erős, de az látszik, hogy a családban előre le vannak fektetve a szabályok.

Fotó: RTL Klub

Még hat pár küzd a bent maradásért a Nyerő Párosban, valamint az apránként gyűjtögetett pénzösszegért megy a harc. Sebestyén Balázs különböző feladatok elé állítja a versenyzőket, hogy egyikben a nők, másikban a férfiak mutassák meg az ügyességüket, vagy azt, hogy mennyire ismerik a szerelmüket. A kívülről hülye kihívásoknak tűnő pillanatok teljesen hatásuk alá kerítik a sztárokat, és mindenkit az tart lázban, kinek hogy sikerült mondjuk nyolc perc alatt összeszerelni egy asztalt. Biztos, hogy sokan képzelik el, vajon nekik hogy menne egy adott próba, vagy úgy állnának-e az Ikea-leírás felett, mint Vajtó Lajos, aki szigorú felügyelőként ellenőrizte felesége precizitását.

Még mindig az egyik kedvenc magyar műsorunk marad a Nyerő Páros, ahol esélyünk van számunkra idegesítő celebeket megkedvelni. Vagy éppen ellenkezőleg, el is határolódhatunk tőlük, akárcsak Fehér Balázs a lábflörtölő Kocsis Déneséktől. Csak Kabát Péter szerepelhetne többet: szintén az RTL Klubon tűnt fel, hogy az Újpest egykori focistája milyen szórakoztató, erre most pont, hogy nem tud igazán kibontakozni a műsorban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik