Élet-Stílus

Fehér Balázs lábához hozzáért Kocsis Dénes barátnőjének a lába = flörtölt vele

Tovább zakatol a hülyevonat a Nyerő Párosban.

A Nyerő Páros hétfői adásában Kocsis Dénest és barátnőjét szavazták ki a villából, egy másik páros, Fehér Balázs és barátnője, Monda Eszter úgy küldte őket haza, mintha Kocsisék valami nagyon durva bűncselekményt követtek volna el. Akkor még nem részletezték, hogy mi volt a problémájuk, így Kocsisék sem tudták, miért zárkóznak el tőlük teljesen, annyira, hogy még elköszönni sem akartak. Fehér és a csaja csak később, a többieknek mondta el, hogy az volt a bajuk, hogy szerintük Kocsis meg a barátnője flörtölni akartak velük.

Fehér Balázsnak és Monda Eszternek a következő problémái voltak Kocsis Dénessel és Mészáros Petrával:

  • kellemetlen érzés volt, amikor megölelték őket,
  • szerintük az őszinteségi játékon mind a három kérdésük szexuális jellegű volt,
  • mind a ketten azt érezték, hogy flörtölnek velük,
  • amikor bementek a szobájukba a kiszavazás előtt beszélgetni, Mészáros Petra leült az ágyra Fehér Balázs mellé (egy olyan a szobában, ahol nem volt más ülőalkalmatosság, és mindenki más is az ágyon ült)
  • egyszer Fehér Balázs lábához hozzáért Mészáros Petra lába (miközben a kanapén ült egymás mellett az összes pár összezsúfolva)

Miközben Fehérék ezeket elmondták a többi párnak, azok leginkább csak pislogtak, Fésűs Nelly egy idő után ott is hagyta őket, mondván, hogy kellemetlenül érezte magát, és a többiek is azt mondták, hogy nekik semmi nem tűnt fel ezek közül, és nem tartják fair dolognak, hogy úgy állítanak ilyeneket Kocsisékról, hogy azok már nincsenek ott a villában, és nem tudják elmondani a saját verziójukat.

Vajtó Lajos szerint Fehér Balázsék egy másik dimenzióban élnek és az evolúció egy másik szintjén vannak, hogy ilyeneket éreznek.

Sárközi Éva később férjének, Sárközi Ákosnak kifejtette, szerinte az volt a probléma, hogy Monda Eszter féltékeny volt Mészáros Petrára:

Nekik az a legnagyobb gyengeségük, hogy az Eszter nagyon féltékeny. Ha csak azt vesszük alapul, hogy a Petra egy kis csinos lány, lehetségesnek találom, hogy látta benne a konkurenciát. Nem csodálkoznék azon, ha a Balázs megjegyezte volna, hogy a villában a Petrát tarja a legcsinosabbnak. Ha csak ebből indulunk ki, akkor az Eszter erre nagyon bekattanhatott. Ez inkább a féltékenységről szól, hogy az Eszter bebeszélte magának, hogy talán még a Petrának is bejön. Az Eszter nem akarta, hogy bármilyen kontaktba kerüljön a Balázs a Petrával.

Pedig Sárközi még csak nem is volt ott, amikor napokkal korábban Fehér Balázs azt mondta a csajának, hogy tényleg bejön neki Mészáros Petra.

Egyébként a következő adásban is lesz dráma Fehér és a csaja körül, legalábbis az előzetes szerint Vajtó konkrétan Fehér szemébe mondja, hogy ön- és közveszélyes.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik