Élet-Stílus

Nyerő Páros: Kocsis Dénes reagált Fehér Balázsék vádjára

Úgy tűnik, nem haragszik, inkább sajnálja őket.

A verseny legutóbbi kiesői Kocsis Dénes és párja, Petra lettek, miután Fehér Balázs és barátnője, Eszter is ellenük szavaztak. Akkor annyira elzárkóztak tőlük, hogy a kiesésükkör még köszönni sem voltak hajlandóan. Később derült csak ki, hogy azért haragudtak meg rájuk ennyire, mert Fehérék szerint Kocsisék flörtöltek velük.

A kiesés pillanatában realizálódott az, hogy problémájuk van velünk. Ez nagy meglepetés volt, hideg zuhany. Nem jöttek ki elköszönni, amiből éreztük, hogy valami nagy hibát követhettünk el, de nem tudtuk, mit

– kezdte a Borsnak Kocsis Dénes, aki a műsorban nem tudta megvédeni magát.

Ez egy pillanatig nem fordult meg a fejünkben. Ez a szituáció olyan, mintha hat napig nem együtt lettünk volna a Nyerő páros villájában. Egyszer csak mi lettünk a rosszak. Ahogy a többiek is mondták, az volt benne a rossz, hogy nem tudtuk megvédeni magunkat.

Kocsis Dénes azonban leszögezte, hogy soha nem próbáltak flörtölni Fehér Balázsékkal, a színész és párja kapcsolata időközben egyébként is szintet lépett.

Az érzéseikkel nem lehet vitatkozni, de soha nem próbáltunk meg velük flörtölni. Istenes Bencéékkel hülyéskedtünk, de őket régóta ismerjük, ez belefért. Velük még tréfából sem engedtünk meg ilyet. Soha nem cserélném le a menyasszonyomat, jövő nyáron feleségül szeretném venni. Nem tudom, talán Eszter féltékenységéből fakadhatott. Szerettük a játékot, a párosokat, ez az incidens nem ronthatja el az élményt. Ezek az ő démonjaik.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik