Kultúra

Venom tűnhet fel Pókember mellett

Alig száradt meg a festék a Fox és a Disney szerződésén, máris azt találgathatjuk, hogyan alakul a Marvel-univerzum szereplőinek sorsa. Pár napja még arról pletykáltak, hogy az erősen korhatáros Deadpool állna Tom Holland kedves Pókembere oldalán, most azonban Comicbook egy olyan bennfentest idéz, aki kizárta ezt a lehetőséget.

Miki egér felfalta a szórakoztatóipart, és ezt ön is megérzi majd
Az év, de lehet, hogy az évszázad szórakoztatóipari üzlete köttetett meg, amikor a napokban a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot. Ennek hatásait pedig mi is érezni fogjuk.

Nincsenek olyan tervek, amik Deadpoolt húznák be az MCU (Marvel-univerzum) Pókember harmadik részébe, de a Sony kétségbeesetten igyekszik Tom Hardy Venomját benyomni ebbe a filmbe. Deadpoolnak megvoltak a saját mozijai, nem tűnt fel egyetlen X-Menben sem, és ez ugyanígy lesz az MCU-nál is.

– írta egy illetékes (vagy annak tűnő), aki már nem először szivárogtatott.

Ez persze még csak mind találgatás, főleg, hogy a Venom sem volt éppen egy gyerekbarát mozi, a Pókember viszont eddig egy más irányt célzott meg. Pókember egyik legnagyobb ellenségéről még úgy írtunk, hogy „a Venom az elszalasztott lehetőségek filmje, annak ellenére, hogy Tom Hardy szemmel láthatóan élvezettel játszotta el a figurát”, és azt se felejtsük el, hogy mennyien elmentek erre a szuperhősös filmre. Az alig több mint százmillió (~harminc milliárd forint) dollárból készült Venom meghaladta a nyolcszázötven millió dollárt (~kétszázötven milliárd forint) is a kasszáknál világszerte.

(Index)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik