Glenn Close-t és Stinget is elérte főzőtudományával a magyar gasztronómus

„A nagyszüleimmel annak idején sokat jártam vendéglőbe, innen a kötődés. Fantasztikus szakembereket sikerült megnyerni, én pedig szívesen tanultam, így aztán szépen lassan ellestem a fogásokat” – mondja Forrai Miklós gasztronómus az e heti Best magazinban, aki a szakmának köszönheti az ismeretségét sok sztárral.

Ha normálisan közelít feléjük az ember, ha nem zaklatja őket, akkor lehet velük beszélgetni. Sőt Herendi Gábor jóbarátom is lett, a Valami Amerika első részében egy kis szerepet is kaptam tőle[…]Számos magyar híresség visszatérő vendégem: Rúzsa Magdi, Egerszegi Krisztina, Risztov Éva gyakran megtisztelnek a bizalmukkal, de egykor törzsvendég volt nálam Makk Károly is.

Forrainak sikerült közelebbről megismerkednie Stinggel, de Ashton Kutcher és Mila Kunis is többször voltak a vendégei.

Az első világsztár Glenn Close volt, aki az egyik alkalommal Szabó Istvánnal jött.

Akkor tanultam meg, hogy van egy határ, amin nem szabad túlmenni. Ha egy világsztárt normális emberként kezelsz, akkor sokkal jobban megnyílik.

 

Kép: Best magazin

Kiemelt kép: DIA DIPASUPIL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

A cikkhez ide kattintva szólhatsz hozzá.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.