Kultúra

Pásztor Anna: A mögöttünk lévő háromnegyed év maga volt a földi pokol

Nehéz évet tudhat maga mögött Pásztor Anna. Az Anna and the Barbies énekesnője a Best magazinnak adott interjúban elmondta, mit élt át az elmúlt hónapok alatt, amely alatt P. Jozef nevű egykori rajongója zaklatta.

A férfi hónapokon keresztül zaklatta az egyik közösségi oldalon az énekesnőt, majd tavaly augusztusban késsel felfegyverkezve ment az együttes Budapest Park-os koncertjére. Jozef P-t zaklatással, majd néhány héttel ezelőtt emberölés előkészületével vádolták, a férfi állítólag akkor omlott össze és lett öngyilkos a börtönben.

„A mögöttünk lévő háromnegyed év maga volt az élő, földi pokol. Úgy éreztem magam, mintha egy királykobra bűvölne, patthelyzetben voltam. A szeretteim féltése szinte lebénított éjszakánként, és eközben persze magamat is féltettem, mert nem könnyű szembenézni a bármikor lehetséges halállal. Nagyon tanulságos időszak volt, hihetetlen fejlődésen mentem keresztül, pszichésen és fizikailag is[…]Őszintén mondom, felkészültem a legrosszabbra is, hogy puszta kézzel kell majd megvédenem a családomat vagy magamat, de hála az égnek, elég volt az igazság” – mondta.

Kép: Best magazin
Pásztor Anna egy másik rajongója is öngyilkos lett
Kiderült, hogy tavaly az énekesnő egy másik rajongója is megölte magát.

Kiemelt kép: Mónus Márton / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik