Belföld

Öngyilkos lett a börtönben Pásztor Anna zaklatója

Öngyilkos lett a börtönben Pásztor Anna zaklatója – tudta meg a Blikk. Megkerestük a BVOP-t az ügyben, az áldozat nevének mellőzésével az alábbi választ kaptuk Orosz Zoltán szóvivőtől:

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik objektumában az elhelyezésére szolgáló zárkájában kísérelt meg öngyilkosságot egy 40 éves letartóztatott férfi február 27-én az éjszakai órákban. A kollégáim két percen belül a zárkában voltak és azonnal megkezdték a férfi újraélesztését. A kiérkező mentőkkel közösen stabilizálták az állapotát, majd kórházba vitték. A gondos, szakszerű kórházi ellátás ellenére sajnos a fogvatartott csütörtökön a reggeli órákban a kórházban elhunyt. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta

P. Jozef azok után omlott össze, hogy az ügyében eljáró nyomozási bíró egy héttel ezelőtt közölte vele, hogy a vádiratban szereplő cselekmény emberölés előkészületének is minősülhet. A bíróság szerint ugyanis a tárgyaláson megtekintett fényképek, üzenetek, valamint a tanúvallomások tartalma és a férfi tárgyaláson tett nyilatkozata is a zaklatás vétségénél súlyosabb bűncselekmény elkövetésére utal.

Úgy tudjuk, hogy a férfi nem bírta elviselni, hogy ilyen súlyos bűncselekmény miatt kell felelnie, ezért felvágta az ereit.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: Mónus Márton / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik