Kultúra

Pásztor Anna egy másik rajongója is öngyilkos lett

Február végén számoltunk be róla, hogy a börtönben öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója. P. Jozef azok után omlott össze, hogy az ügyében eljáró nyomozási bíró egy héttel ezelőtt közölte vele, hogy a vádiratban szereplő cselekmény emberölés előkészületének is minősülhet.

A férfi előzőleg hónapokon keresztül zaklatta az egyik közösségi oldalon az énekesnőt, majd tavaly augusztusban késsel felfegyverkezve ment az Anna and the Barbies  Budapest Park-os koncertjére.

A Blikk.hu most azt írja, az énekesnő alig egy évvel ezelőtt már átélt hasonlókat. Tavaly áprilisban egy másik, fiatal rajongója is megölte magát.

„Egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, és megölte magát. Úgy tudom, régóta komoly pszichiátriai problémákkal küzdött” – mondta Pásztor Anna a Ripostnak.

Nem csoda, hogy az énekesnőt nagyon megviselték a történtek, elmondása szerint belebetegedett az elmúlt időszak eseményeibe.

„Próbálok túlélni, jelen pillanatban percről percre élem az életem. Sajnos nem segít, hogy éppen csak túléltem, hogy ki akartak nyírni, de már áldozatból hibáztatottá váltam. Talán ennek is vége lesz egyszer. Az az igazság, hogy kicsit szó szerint belebetegedtem ebbe a dologba, nyilván pszichoszomatikus tüneteket produkálok” – mondta.

Kiemelt kép: Mónus Márton / MTI

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik