Kultúra

Diana Ross is a pedofíliával vádolt Michael Jackson védelmére kelt

Azt már megírtuk, hogy Barbra Streisand egy friss interjúban fogalmazott nagyon szerencsétlenül és félreérthetően, most pedig Diana Ross állt Michael Jackson mellé.

A következők nyomják a szívemet ma reggel: hiszem, hogy Michael Jackson egy csodálatosan fantasztikus erőt képviselt és képvisel ma is számomra, és még sokak számára. Legyen vége a szeretet nevében

– utalt Twitteren az énekes molesztálási botrányára.

Pornó és cukor: ezt adta Michael Jackson a gyerekeknek
Az HBO egy megrázó dokumentumfilmben meséli el, hogy a világ leghíresebb korabeli előadója, hogyan gyűjtötte maga köré a fiúkat, és senkinek nem tűnt fel, mi zajlik a zárt ajtók mögött.

Michael Jacksont nem először vádolják pedofíliával: többször állt bíróság előtt, de sohasem ítélték el. Halála után majdnem tíz évvel viszont két olyan – már felnőtt – lehetséges áldozat beszélt az élményeiről, akik éveken át szoros kapcsolatban álltak Jacksonnal. Részletesen elmondták, mi történt velük éjjelente, de sokan megkérdőjelezik a dokumentumfilm, a Leaving Neverland hitelességét. Rajongók és egykori kollégák állnak ki az énekes mellett, Streisand például bár hisz James Safechucknak és Wade Robsonnak, azért hozzátette, hogy a fiúk nem haltak bele a dologba.

Barbra Streisandnak Michael Jackson kapcsán sikerült a gyerekmolesztálás mellett érvelnie
Végül is nem haltak bele a gyerekek - mondta egy interjúban.

(Deadline)

Kiemelt kép: Diana Ross és Michael Jackson 1990-ben. Barry King/WireImage/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik