Kultúra

Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal merülünk az alvilág legsötétebb bugyraiba

Februál 19-én indul az RTL Klub új krimisorozata, az Alvilág, mely a holland formátumú Penoza alapján készül. A sorozatot Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündérX – A rendszerből törölve) rendezi, főszereplője pedig ismét Balsai Móni lesz. A legújabb előzetesből sok minden nem derül ki, inkább egy hangualatot ad, mire is számíthatunk majd a hetente látható sorozatban.

A történet főszereplője Nóra, akinek családját átjárja a bűn. Apja, bátyja és a férje is droggal üzletel, innen a hatalmas gazdagságuk. Nóra azonban soha nem firtatja, honnan van a pénz, ám egy nap meggyilkolják a férjét, és a nőnek hirtelen szembe kell néznie mindazzal, ami felett addig szemet hunyt. A tisztes polgári életet Nóra kénytelen lecserélni és maffiafőnöknek felcsapni.

Balsai mellett Schmied ZoltánFekete Ernő, Nagypál Gábor, Hevér Gábor, Molnár LeventeBezerédi ZoltánSzirtes ÁgiRajkai ZoltánSzabó GyőzőMiller Dávid és Bujáki Zsófi is szerepelnek majd a sorozatban.

Külföldre vándorolt magyarokról készített dokumentumfilm-sorozatot az RTL Klub
A csatorna bemutatta a tavaszi szezon új műsorait, és elárulták azt is, hogy az Éjjel-nappal Budapest elköltözik az RTL Klubról.

Kiemelt kép: RTL Magyarország / Bielik István

Ajánlott videó

Olvasói sztorik