Kultúra

Lehet, hogy nem lesz műsorvezetője az Oscar-gálának idén

Kedd reggel írtuk meg, hogy megtartották a 91. Oscar-gála jelöltjeinek ebédjét a Beverly Hiltonban, ahol a szokásos, óriás fotóra is összeálltak közösen.

Azt még mindig nem tudni viszont, hogy a február 24-én (magyar idő szerint február 25-én éjjel) megrendezett díjátadónak ki lesz a házigazdája. Miután Kevin Hart decemberben visszalépett, mert rengeteg kritika érte őt a személye és korábbi, melegeket támadó rosszízű megjegyzései miatt, felmerült Ricky Gervais színész-komikus neve is, majd újra arról pletykáltak, hogy mégis Hart vezetheti majd a műsort.

Most azonban úgy néz ki, harminc év után először az is megtörténhet, hogy nem lesz házigazdája a gálának. A szervezők emellett elmondták, hogy idén mindenkinek csupán 90 másodperce lesz a neve elhangzásától kezdve arra, hogy átvegye és megköszönje az elismerést, valamint abban is változik a műsor, hogy bizonyos díjakat a reklámszünetben adnak majd át.

Amit még tudni lehet a 91. Oscarról, hogy Daniel Craig, Whoopi Goldberg, Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey és Brie Larson is díjat ad. A díjátadók között szerepel még Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson és Constance Wu is.

hvg.hu

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik