Kultúra

Korábbi hivatásukat hagyták hátra, hogy elmélyüljenek a gasztronómiában

Újrakezdők címen, új, videosorozattal indítja az évet az idén 10 éves, a 24.hu-val közös tulajdonossal rendelkező Nosalty gasztromagazin. Az interjúk főszereplői olyan emberek, akik korábbi hivatásukat hátrahagyva valósították meg álmaikat.

„Régóta terveztük és szerveztük újonnan induló videós interjúsorozatunkat, amely csak látszólag tér el a Nosalty eddigi videós, gasztronómiához kapcsolódó tartalmi megoldásaitól. Bár az Újrakezdőkben ezúttal nem a receptek kerülnek a fókuszba, olyan karrierváltó embereket mutatunk be olvasóinknak, akik korábbi hivatásukat tekintve messze álltak a gasztronómiától (marketingesek, közgazdászok, mérnökök vagy futballisták voltak), életük új fejezetében azonban egy ehhez köthető, teljesen új foglalkozást választottak maguknak” – mondta el Hering András, a Nosalty főszerkesztője.

A sorozat első részében a Balatonfüreden népszerű kézműves pékséget nyitó Zeliska Orsi mutatkozott be, aki marketinges pályáját hagyta el új álmáért.

A tervek szerint havonta jelentkező epizódokhoz a szerkesztőség olyan karrierváltók jelentkezését várja, akik szívesen osztanák meg sikertörténetüket az Újrakezdők stábjával, Fenes Gábriellel, a Nosalty újságíró-riporterével és Rosanics Petra videós újságíróval.

Kiemelt kép: Nosalty / Újrakezdők

Ajánlott videó

Olvasói sztorik