Kultúra

Curtis már meg is kezdte az elvonót és nemsokára visszatér

A rapper kezelése már tart.

A tavalyi év nagy popzenei eseménye volt, amikor Majka és Curtis addig csúcsszuperül működő együttműködése véget ért, mivel Majka megelégelte zenésztársa megbízhatatlanságát, amit az egyre fokozódó kábítószerfüggés okozott. A két zenész összeszólalkozásából látványos szakítás lett, Curtis mindent tagadott, de aztán az egyre gyakoribb bakik, amelyek arra utaltak, hogy a függése már negatívan hat a karrierjére, végül csak-csak felnyitották a szemét, így nemrégiben bejelentette: Majkának igaza volt, és elvonóra megy.

A Blikk úgy tudja, a kezelés már el is kezdődött. Erről Curtis barátnője, Krisztina beszélt egy Instagramra posztolt élő videóban, melyben azt is elmondta, bántja, hogy az emberek nem értékelik, hogy Curtis beismerte a problémáját és elkezdett tenni ellene. Bár azt is kiemelte:

nem ájulok el attól, hogy bement. Majd ha kijön és tartósan jól lesz, akkor tudok igazán örülni.

A rapper állapotával kapcsolatban barátnője a Mokkának is nyilatkozott, elmondta azt is, hogy a Koholák Alexandráék ugyan valóban ajánlottak segítséget Curtisnek, de arra még nem reagálhattak, hiszen a zenész már elvonón van, hogy valóban Koholák központjában kap-e segítséget a teljes felépüléshez, arról majd csak hazatérése után tud dönteni. Ami nem is lesz olyan sokára: barátnője szerint február 22-én már fel is lép majd.

Kiemelt kép: Instagram/@curtis4ker

Ajánlott videó

Olvasói sztorik