Szórakozás

Curtis: Remélem, Kriszti kitart mellettem

Még a nyáron egy koncerten jelentette be Majka, hogy elválnak útjaik Curtis-szel annak kokainfüggősége miatt, ami számtalan kellemetlenséget okozott nem csak személyesen, de szakmailag is. Több, mint egy hete jelentette be Curtis, hogy elvonóra vonul függősége miatt, beismerve, hogy igaza volt Majkának.

A Story magazinnak most elmondta a rapper, hogy a hat hetes kezelés alatt, amit teljesen elzárva tölt a külvilágtól, attól fél, párja, Kriszti hogyan fogja ezt viselni. Amikor bevonult, még a telefonját is le kellett adnia. Aggódik, hogy kibírja-e Kriszti ezt az időszakot és megvárja-e őt.

Remélem Kriszti kitart mellettem! Bár ha az elmúlt időszakban nem hagyott el, ha ezt kibírta, akkor tán most sem lesz probléma.

Egyébként meggyőződése, hogy a legjobb döntést hozta, ugyanis elege lett eddigi életéből és változtatni akar.

Meg kellett ezt lépnem, nincs mese. Elég abból, ami eddig volt, jöjjön valami új, valami tiszta. Biztos vagyok benne, jól döntöttem, hogy vállaltam az elvonót.

Egy, a lapnak megszólaló névtelen barát szerint teljesen feleslegesen aggódik párja miatt a rapper, egészen biztosan nem fogja elhagyni.

Nem csakkitart, de mindenben támogatja is. Átélt mellette egyet és mást, miért pont most akarna kilépni a kapcsolatból, amikor lassan minden jóra fordul?

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik