Kultúra

Még idén jöhet a Black Mirror folytatása

Ahogy az előző négy évadnál, úgy a Fekete tükör nemsokára érkező 5. évadánál is sejthető volt, hogy ha nem is az egész évad, de valami érkezik decemberben a sorozat háza tájáról. Ez most megerősítődni látszik, ugyanis egy Twitter-poszt szerint december 28-án már új részt láthatunk a Netflixen. Már csak az a kérdés, hogy a Bandersnatch címet viselő epizód különkiadás vagy az 5. évad egyik része? Valószínűleg a rajongóknak ez mindegy, a lényeg, hogy még idén részesei lehetünk újra a sorozat disztópikus világának. Bár a posztot a Netflix azóta törölte, de mi azért reménykedünk abban, hogy ez nem jelent semmi rosszat.

Az ötödik évadról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egyik epizódja interaktív lesz, amelyben bizonyos kulcsfontosságú fordulatoknál a néző döntheti majd el, merre menjen tovább a történet. Addig pedig, amíg várakoznunk kell az új epizódokra, be kell érnünnk a nemrég piacra dobott, Black Mirroros társasjátékkal.

Még mindig ijesztően szórakoztató a Fekete tükörbe nézni
Mivel egy antológia-sorozatot nem kell sorrendben nézni, itt vannak korunk legerősebb sci-fi sorozata, a Black Mirror új évadának részei a leggyengébbtől a legjobbig sorba állítva.

(The Wrap)

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik