Kultúra

Társasjátékot dobtak piacra a Black Mirror egyik részéből

Aki hallott már a kultikus Black Mirror (Fekete tükör) című sorozatról, az pontosan tudja, hogy bár van benne humor, jókedve mégsem lesz tőle igazán a nézőnek. A görbe tükröt állító, Charlie Brooker által rendezett sci-fi sorozat azt a gondolatkísérletet mutatja, hová fejlődhet a technológia a jövőben és ez milyen következményekkel járhat számunkra.

Óriási dobással jön az ötödik Black Mirror-évad
Erről azok is hallanak majd, akik nem nézik a sorozatot.

Hogy a most már 5. évadánál járó sorozatnak melyik része a legelképesztőbb és borzasztóbb, abban nehéz dűlőre jutni, azonban most az egyikből társasjáték készült. A harmadik évad első, Nosedive című része a Facebook-generáció nem éppen nyugalmas és aggodalmak nélküli jövőjét festi le. Ebben a jövőképben az embereknek értékelniük kell egymást egy alkalmazásnak köszönhetően. Az életük ezeknek az értékeléseknek a kapcsán alakul, attól függően, jó vagy rossz visszajelzéseket kapnak.

Ebből a részből tervezték a november 25-én az Egyesült Államokbeli Target áruház polcaira kerülő társasjátékot. A 20 dolláros játékot 3-6 fő játszhatja, játékideje körülbelül 45 perc.

( The Wrap )

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik